Rental Property for rent: no longer available Willem Barentszstraat in 't Gooi

  • 77 m2
  • 3 rooms
  • 29 Immediately
  • 06 Certain period
On this page you will find all information of this Rental Property in 't Gooi. You can contact the advertiser if you have any questions.

Per direct ben ik op zoek naar een vrouwelijk huisgenootje (tussen de 26 en 34 jaar) die samen met mij in deze gezellige jaren 50 woning in Bussum-Zuid wilt wonen.

Het huis bevindt zich 1 straat afstand van de Bussummerheide, waar je heerlijk kilometers kan (hard)lopen tussen de Hooglanders. Er zijn meerdere supermarkten op loopafstand. Het centrum met gezellige kroegjes en restaurantjes is op 5 minuten fietsafstand. Station Bussum-Zuid is nog geen 15 minuten lopen, waarna je binnen 5 minuten in Hilversum, 18 minuten in Amersfoort, 24 minuten in Amsterdam en 26 minuten in Utrecht bent. Ook met de auto rij je binnen 5 minuten op de oprit van de A1, A6 en A27.

Het huis is in totaal 77m2 exclusief zolder en tuin. De betreffende slaapkamer is 10m² met een ingebouwde kledingkast. De huur bedraagt €750,- inclusief gas, water, licht, internet en schoonmaker (borg 2x de huur exclusief). Het huis heeft een sfeervolle woonkamer met haardkachel, moderne keuken met inbouwapparatuur (2019) en grote eettafel met bank waar lang gegeten en geborreld kan worden met groot gezelschap. De tuin is gelegen op het Noordwesten, waardoor er in de zomer nog lang volop zon is. Het heeft een gezellige overkapping met houten loungebank, tuinhaard, hangmat en schommelstoel. Daaraan grenzend zit een vrijstaande berging waar er plek is voor jouw vervoersmiddel(en).

Je deelt het huis enkel met mij. Ik ben Esther, 29 jaar oud, fulltime werkend bij een reclamebureau. Naast mijn werk ga ik geregeld naar de sportschool of buitenshuis een hapje eten. Daarnaast vind ik het gezellig om gezamenlijk te koken en eten, te terrassen en uit te gaan. Ik ben uiteraard ook gesteld op mijn privacy en heb hygiëne hoog in het vaandel staan. Ik vind het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen, maak graag een praatje en ben erg positief ingesteld.

Ben jij tussen de 26 en 34 jaar, werkend, houd je van gezelligheid maar heb je ook je eigen leventje in Bussum en omstreken en lijkt het jou leuk om bij mij te komen wonen?
Ben je daarnaast enthousiast geworden na het lezen van dit bericht en het zien van de foto’s? Stuur mij dan een leuk mailtje over jezelf met een foto en je nummer naar mij en dan kom ik graag bij je terug met een eventuele uitnodiging voor een afspraak. Wie weet wonen wij binnenkort gezellig samen in Bussum-Zuid ?

Read more with an subscription!

General information

Type: Single Family House
City 't Gooi
District/Neighbourhood: Bussum
Register municipality: Yes
Status: Decorated
Housemates: 1
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Waste surcharge
No balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Private parking space
Private dryer
Shared bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Shared terrace
Shared yard
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Water board taxes

Preferred tenant

Minimum age: 26
Maximum age: 34
Gender: Vrouw
Status: Professional Starter
Show on map